Szatuna - a légterelő webáruház Kosár

Rólunk

Szeretném leírni, és egyben megköszönni az Önök hozzáállását, ügyfélcentrikus magatartását! Már több autóra vásároltam Önöktől légterelőt, minden probléma nélkül. Egy kollégám is vett az ő autójára, és mivel tudta, hogy van benne tapasztalatom, megkért, hogy rakjam fel én az ő kocsijára is. Sajnos azonban szinte azonnal eltört, a legkisebb hajlításnál. Ez péntek este történt. Hétfőn délelőtt felhívtam Önöket, és elmondtam mi történt. Mondtam, hogy valószínűleg hibás volt a termék, mire a kolléganőjük azt mondta, biztos hogy így volt. Beazonosította a rendelést, és mondta, futár hozza a cseredarabot, annyit kérne, hogy a törött darabot adjam át a futárnak. 2 nap múlva megérkezett a cseredarab, amit minden probléma nélkül fel tudtam szerelni. Köszönöm ezt a nagyon segítőkész hozzáállást, csak ajánlani tudom az Önök cégét!
Tamás Zoltán
Köszönöm a gyors és számomra kedvező választ, igazán vevő baráti hozzá állást tanúsítottak. Kívánok további üzleti sikereket a terméknek és a cégnek.
Cseh István – 2017-02-03
Én eddig minden kocsimra vettem, az egyik leghasznosabb autós kiegészítő. Nincs hőtorlódás nyári parkoláskor és nedves autó kiszáradhat a garázsban egy este - nem kell a szélvédőt egész télen belülről maszatolni - sőt nyári esőben is lehúzható résnyire huzatkeltés nélkül és friss levegő jöhet be.
Kalmár Gerzson – 2017-01-23
Nekem van és pont ezekre való, amik le vannak írva. Különösen esőben és és párás üvegnél jó, picit lehúzom az ablakot és nézem, hogy szakad kint az eső a friss levegő meg jön be :)
Péter Petrik – 2017-01-18
Ezt a légterelőt már a hős-korban is használtam a Wartburgomhoz! Feldobja az autót, ráadásul nem feltétlen kell a klímát használnom! A klíma használata plusz fogyasztást jelent! Most 1.4 -es a motor a kocsimban amikor menet közben bekapcsolom a klímát, szabályosan "leseggel" az autóm! Bár gyárilag 180 km/h az autóm sebessége, amikor előzök előtte kénytelen vagyok a klímát kikapcsolni! Mert ha be van kapcsolva: nehezebben gyorsul! Használata nélkül viszont remek az autóm, jól kiegészíti egymást a klíma és a légterelő!
Lakatos Gyula – 2017-01-20
Teljesen elégedett vagyok. A kollégájuktól kaptam részletes felszerelési útmutatót, ami tényleg segítségemre volt. Egyébként az előző autómon is ez a fajta légterelő volt. 11 év után is fenn volt a helyén. Ajánlom mindenkinek.
Petró Julianna – 2016-12-07
A megrendelt légterelőt gyorsan, pontosan, hiánytalanul megkaptam, köszönöm a korrekt ügyintézést, ez a második kocsim amire vettem önöktől és nagyon meg vagyok elégedve,nagyon hasznos és tetszetős termék.
Garai Gyula – 2016-11-09
Szeretném megköszönni a gyors korrekt ügyintézést! A légterelő a leadott autótípus alapján teljes mértékben passzol. A légterelőt a leadott videó és írás szerint valóban egyszerű volt felszerelni. Még egyszer köszönöm szépen!
Györök Gábor – 2016-11-08
Már a második autómra rendeltem, nagyon szeretem, esőben is lehet egy pici levegőt beengedni az eső nem esik be. A megígért időben jött kedves ember és pillanatok alatt felszereltem. Nem csak hasznos, de szép darabja is a kocsimnak!
Deutsch Éva – 2016-10-20
Nagyon köszönjük a kedvességüket és a segítőkészségüket! Ha hamarabb találunk rá az üzletükre, akkor nem kerülünk ebbe a kellemetlen helyzetbe. Ezek után csak megerősíteni tudom az oldalukon olvasott pozitív vásárlói véleményeket. Amennyiben legközelebb légterelőt szándékszunk vásárolni, feltétlenül önöket fogjuk keresni, ill. ismerősöknek is ajánlani fogjuk vállalkozásukat :)
Molnárné Nagy Andrea – 2016-10-03
A mai napon megkaptam a rendelt terméket, időre és sértetlenül! KÖSZÖNÖM! Felszereltem a szerelési útmutatónak megfelelően, tökéletesen passzol. Hibátlan! Csak ajánlani tudom mindenkinek! FOGOM IS!
Mercs Mihály – 2016-08-30
Sokat gondolkoztam, de nem tudnék mondani még egy ilyen céget, mint az Önöké. Végtelenül korrektek, ügyfélcentrikusak és villámgyorsak. Őszintén: le a kalappal. Ma délelőtt megérkezett a balos cseredarab, munka után fel is teszem (persze óvatosabban, mint legutóbb :) ). Ajánlani fogom a cégüket ismerőseimnek! Még egyszer nagyon szépen köszönöm a kedvességüket!
Szalai Balázs – 2016-09-13
Nagyon elégedett vagyok a termékkel, illetve az Önök cégével. Régen találkoztam ilyen korrekt eladóval. Sajnos felszerelés közben az egyik légterelő elrepedt, de önök ingyen és bérmentve cserélték. Egy hatalmas köszönet érte :) Ritka az ilyen cég. Remélem a jövőben is sikeresek lesznek! Csak így tovább! És még egyszer hatalmas köszönet a korrekt hozzáállás miatt!
Szűcs János – 2016-10-06
A legteljesebb mértékben elégedett vagyok a megrendelt termékkel. Felszerelése egyszerű és gyors volt. A kiszállítás is gyors és pontos volt.
K. Attila – 2016-02-15
Nagyon elégedett vagyok az Önök termékével!
K. Géza – 2016-02-14
A szállítás gyors és korrekt volt, a szerelés talán még egy percet sem igényelt. A célszerűségét el kell ismerni, a szellőzést úgy oldja meg, hogy közben nincs huzat.
K. Ferenc – 2016-02-13
Itt egy nagyon elégedett ügyfél. A légterelő gyorsan jött és nagyon jól funkcionál.
K. István – 2016-02-15
Köszi, szerintem egész jó lett. Most már lehet szellőztetni esőben is.
F. Sándor – 2016-02-12
Teljesen rendben volt minden. Minden tartozék, leírás megvolt, a szállítás is a megbeszéltek szerint. Szerintem ilyet veszek legközelebb is majd, ha lesz másik autóm még...:-)
Z.Gyula – 2016-02-09
A légterelőket a leírásnak megfelelően, pikkpakk sikerült felszerelni.
N. László – 2016-01-24
Köszönöm a légterelőt, nagyon frankó. És gyors, egyszerű volt a felszerelése.
G. László – 2016-01-15
Nagyon meg vagyok elégedve a termékükkel. Nagyon könnyen és egyszerűen felszerelhető a légterelő. Amióta felszereltem, sokkal jobban élvezem az autó vezetést főleg esős idő esetén.
Z. Norbert – 2016-01-15
Szerintünk egyszerűen fel lehet illeszteni az ajtóra a légterelőt. Az ablakot is le-fel lehet húzni. Már előbb kellett volna vennünk, mert a szél a fülünket nem fújja. A hátsó ajtóra is tökéletes. Mi csak ajánlani tudjuk és tényleg még egy nőnek sem jelent akadályt a felszerelése. Szép napot!
A. Sz. Szilvia – 2015-12-07
Minden a legnagyobb rendben volt, egy parkolóban, kb. negyed óra alatt szerszám nélkül felszereltem! A távtartó, rögzítő fülek megoldották a becsípődésgátló problémáját, tökéletesen működik az ablak és ellátja a feladatát a légterelő! A hétvégi havas-esős-párás időben bizonyított! Köszönöm még egyszer! Kellemes ünnepeket kívánok!
Cs. Zsolt – 2015-12-01
Nekem már fent van és nagyon megvagyok elégedve vele! Nem csak az esőben való szellőztetés miatt, hanem a napallergiám miatt is sok segítséget nyújt!
F. Veronika – 2015-11-20
Megvettük, és nem csalódtunk benne, így nem kell annyit légkondizni és mégsem kap huzatot az ember!
I. M. Edit – 2015-11-15
Köszönöm szépen, elégedett vagyok nagyon, tetszik is és a funkcióját is betölti.
O. László – 2015-11-11
Nagyon meg vagyunk vele elégedve, mert már használat során is tapasztaltuk az előnyeit.
Veszprémvarsányi Tűzoltóegyesület – 2015-11-10
A légterelő kifogástalanul működik és a felszerelésével sem volt semmi gond. A légterelőt a praktikussága miatt vettem meg mint eddig mindegyik autómra és most sem volt csalódás. (Pontos volt a méret, nem zúg, zörög az autópályán nagy sebességnél, állja a gépi mosást stb.)
H. Péter – 2015-11-10
Nem az első légterelő, amit használok, minden autómhoz közvetlen önöktől vásároltam. Nagyon elégedett vagyok a vásárlás teljes menetével!
N. Zoltán – 2015-11-10
Megvagyok elégedve a termékkel. Már évek óta ismerem a cégüket, több autómon is volt már Szatuna légterelő.
M. Gábor – 2015-11-10
Nagyon köszönöm, elégedett vagyok. 10-ből 10 pontot adnék.
G. Béla – 2015-11-04
Szatuna légterelőm már az előző autómon is volt, így tudtam mire számíthatok, nagyon megszerettem. Egyébként ismerőseim is érdeklődtek már, mindenkinek csak pozitívumokat tudok mondani a termékről, nagyon hasznosnak tartom télen-nyáron. :-)
T. István – 2015-11-09
Én is és a feleségem is meg vagyunk elégedve a termékükkel! Terjesztem a jó hírüket!
Sz. István – 2015-11-09
A felszerelés kb. 2-3 percet vett igénybe, méretileg jó, pontosan illeszkedő. Köszönöm.
N. Zoltán – 2015-11-09
Tökéletesen meg vagyok elégedve a légterelővel! A megrendelés és a felszerelés is gond nélkül zajlott! Azt az egyet sajnálom, hogy a hátsó ablakokra nem tudtam rendelni!
P.Gábor – 2015-11-07
Elégedett vagyok az Önöktől vásárolt légterelővel. A felszerelése igazán egyszerű volt.
L. Attila – 2015-11-07
Nagyon meg vagyok elégedve.
P. Attila – 2015-11-08
Nekem bevált a légterelő. Amiért vettem arra tökéletesen megfelel. Még ebben a hűvös szeles időben is tudok úgy friss levegőt beengedni, hogy nincs huzat. Esőben, ill. párásabb időben is hamarabb megtisztulnak belül az ablakok így a kilátás és ezzel együtt a biztonság is sokkal jobb. Nem a legfőbb szempont, de szerintem az autó esztétikáján is javított egy keveset.
K. László – 2015-11-05
Üdv! Egy Daewoo Kalos gazdájaként írom, hogy nagyon elégedett vagyok a termékkel. Már ismertem, mert a Matizomat 2007-ben ezzel a termékkel vettem. Pár perc alatt mind a 4-et felszerelte a férjem. Nagyon hamar kiszellőzik az autó, főleg párás-esős időben vesszük nagy hasznát.
B. K. Krisztina – 2015-11-05
Már az előző kocsimon (Toyota Yaris) is volt Szatuna légterelő és nagyon szerettem. Végre egy jó magyar termék!!! Így nem is volt kérdés, hogy az új kocsimon (KIA Ceed) is akarok ilyet! A megrendelés és felszerelés egyszerű, a szállítás gyors. Tökéletes, jó minőség! A megrendelésem után édesapámnak is kellett (Skoda Felicia), de kollégáim közül is 2-en rendeltek Önöktől és nem bánták meg! Minden jót kívánok a cégnek és további sok sikert!
Á. Katalin – 2015-11-05
Remek egy találmány! Nincs huzat, nincs nyakfájás, merem ajánlani mindenkinek! Esztétikus, szép könnyű és egyszerű a felszerelése. Köszönjük!
N. László – 2015-11-04
A küldött légterelő egyszerűen felszerelhető, tökéletesen illeszkedik. A megrendelés-szállítás korrekt, a számlát előre megküldik, az átvételnél is tájékoztatnak az esetleges visszaküldés menetéről, szóval maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel.
H. Balázs – 2015-08-13
Hétfőn megrendeltem, szerdán már a kezemben, tíz percen belül az autón. Ehhez a szédült tempóhoz nem vagyok hozzá szokva! Le a kalappal, maximális elismerésem!!!!!
R. Pál – 2015-10-29
Kedves Szatuna Kft - Ügyfélszolgálati iroda! A mai nap folyamán megérkezett a cseredarab. Szeretném kifejezni a köszönetemet, hogy ilyen gyorsan, rugalmasan és korrekt módon orvosolták a problémámat. Manapság nagyon ritkán találkozni olyan céggel, ahol a vevő az első. Köszönöm a segítségüket és a pozitív hozzáállásukat!
A. Sándor – 2015-10-22
Nagyon elégedett vagyok a cégük termékével, igazi mérnöki munka, gratulálok! Minden oda passzol ahova kell.
K. Balázs – 2015-10-14
Köszönöm a gyors kiszolgálást és a minőségi hibátlan terméket. Nagyon szépen mutat az autón :) Másoknak is ajánlani fogom az önök termékét!!
S. Tamás – 2015-02-25
Kedves Ügyfélszolgálati Ügyintéző! Megemelem nemlétező kalapomat! A mai világban szokatlan, ezért még inkább kellemes meglepetés, hogy gyorsan és rendkívül korrekt módon orvosoltátok problémámat! Köszönetemet fejezem ki az Ügyfélszolgálat dolgozóinak és az internetes közösségi oldalakon hangot is fogok adni tapasztalatomnak.
B. János – 2015-02-21
A légterelő rendben megérkezett, sikeresen, könnyen felszereltem és jól működik. Köszönöm.
D. Márton – 2015-10-11
100%-ban meg vagyok elégedve a termékükkel, minden funkcióját tökéletesen ellátja!
Ágfalvi László
Köszönöm szépen, megkaptam a légterelőket, már fel is szereltem őket, az elsők már régebb óta fent vannak, szintén az Önök terméke!!!További sok sikert kívánok!
Varga Sándor
Szuper az oldalatok!! Mindent könnyen és gyorsan meglehet találni!!!!
Boncz Attila
Tökéletesen működik a légterelő. Munkájukhoz további sikereket kívánok!
Kardos Sándor
Már a második autómra vettem Önöktől légterelőt, nagyon elégedett vagyok.
Németh Balázs
Eddig szinte minden autómon Szatuna légterelő volt, jelenlegi SEAT Leonom az első ami klímás autó ezért úgy gondoltam erre felesleges. Tíz év kellett hozzá, hogy rájöjjek tévedtem, klímás autóra is rendkívül hasznos, és ami számomra fontos: esztétikailag sem ront az autón!
Bella József
A minap kaptam meg a Szatuna légterelőjüket a Vectra C-re. Szeretném megköszönni és egyben megdicsérni a munkájukat! Tökéletesen illeszkedik, teljesen olyan, mint amelyet csak el lehet képzelni egy ilyenre. Nagyon precíz munka, tényleg teljes elismerésem. Ha mások is venni szeretnének, már tudom, kit ajánljak. További sok sikert és vásárlót kívánok!
Somogyi József
Megkaptam a légterelőket! Le a kalappal a rendelés teljesítése előtt! Gyorsak voltak és pontosak! Köszönöm szépen!
Porczió László
A légterelőkkel nagyon meg vagyok elégedve és a Szatuna Kft termékeivel és a gyors kiszolgálással is! A felszerelés is nagyon könnyű volt kb. 10 perc, és az ismerőseim is érdeklődtek a termék felől! Az autó esztétikai állapotán is nagyot dob, és a célt kiválóan szolgálja!
Sándor Zsolt
Megkaptam a légterelőket. Nem gondoltam, hogy van egyetlen cég is Magyarországon, akik nem hetek múltán küldik a megrendelt árut! Volt már pár rossz tapasztalatom internetes megrendelésekkel kapcsolatban.
Hanyecz Tünde
Nagyon köszönöm a gyors szállítást és a szép terméket!
Power City Kft, Debrecen
A tegnapi nap folyamán megkaptam az általam megrendelt légterelőt, hibátlan állapotban. A felszerelése után újból elkönyvelhetem magamnak, hogy az Önök cége kifogástalan minőségű termékeket forgalmaz. Még egyszer nagyon szépen köszönöm a gyors intézkedésüket.
Szondi Anna Judit
Köszönöm szépen megkaptam a légterelőt. Maradok örök vásárlójuk!
Kocsis Zoltán
© Szatuna - a légterelő webáruház 2019Vásárlási információk | Kapcsolat Borgun, PayPal