Szatuna - a légterelő webáruház Kosár

Májusban különösen megéri Szatuna légterelőt venni, mert a készlet erejéig egy értékes #GetTheRed első szélvédő mögé tehető napellenzőt adunk a megrendelésed mellé ajándékba. Ne habozz, mert a napellenzők csak nagyon(!) korlátozott számban állnak rendelkezésre!
Figyeld Facebook oldalunkat, hogy van-e még belőle!

A hőtükrös kialakítású #GetTheRed napellenző segít nyáron, hogy ne forrósodjon fel autód utastere, miközben a strandon pihengetsz. A mellékelt tapadókorongok segítségével könnyedén felszerelhető az autódra bárhol, bármikor.

Készülj a nyárra a Szatunával!

Válaszd ki az autód típusát!

Márka - pl. Toyota, Suzuki, Opel.
Típus -  pl. Yaris, Swift, Antara. Csak a karosszéria neve számít. Motor űrtartalmat, kódot vagy felszereltséget jelölő név NEM számít (pl. 1.2 Active, 1.9 TDI stb…)
Ajtók száma
  • 4 ajtós: sedan, lépcsőshátú karosszéria, ahol a csomagtér ajtaja NEM a hátsó szélvédővel együtt nyílik fel
  • 5 ajtós: hatchback, kerekhátú, ferdehátú ahol a csomagtér ajtaja a hátsó szélvédővel együtt nyílik fel, 5 ajtósnak számít még a SUV, a terepjáró és a kombi karosszéria is
  • 3 ajtós : a két első oldali és egy csomagtartó ajtóval rendelkező kocsit háromajtósnak hívják, ha ez az összeállítás csapott farú és sportos karosszériában található, akkor coupé a neve
  • 2 ajtós: teherautók, kamionok, kisbuszok, áruszállítók
Évjárat - Forgalmi engedély szerinti gyártási év, ami nem mindig egyezik meg az első forgalomba helyezés dátumával (pl. külföldről behozott autók esetében)

Keresés

© Szatuna - a légterelő webáruház 2020Vásárlási információk | Kapcsolat Borgun, PayPal