Szatuna - a légterelő webáruház 0

GYIK

Igen, lehet. Amennyiben a légterelő a felszerelési utasításnak megfelelően van felhelyezve az ablakkeretbe és a hozzá adott távtartó U profilok is a helyükön vannak, úgy az ablaküvegnek lesz elég helye a felhúzáskor, így nem fog elakadni és a becsípődés gátló sem fogja érzékelni.
Javasoljuk a felszerelési videó megtekintését: www.szatuna.hu/felszereles
Valamint a légterelő dobozában található ábrás felszerelési utasítás megtekintését. Az első felszereléskor előfordulhat, hogy az ablaküveg nehezebben megy fel. Szakaszosan javasoljuk felhúzni először, majd ha teljesen felment, akkor célszerű 24 órán keresztül úgy hagyni, ennyi idő alatt a gumitömítés megszokja a légterelőt és az U profilokat, idomul hozzá. Ha van otthon szilikon spray, akkor ilyen esetekben az is segíthet, ha az ablaküveg felső élét kicsit bekeni, így az üveg könnyebben megy fel.
Amennyiben a felszerelés során bármilyen kérdése merülne fel, kérem keressen minket bizalommal!
Nem! Plexivel nem lehet üveget megkarcolni. Az üveg megkarcolására csak az üvegnél keményebb anyag képes, a plexi pedig egy nagyságrendekkel lágyabb (mű)anyag.
Az autó mindennapi használatából kifolyólag az ablakkeret gumitömítése és a légterelő közé kerülő por és homokszemek azok, amik az idő során képesek karc nyomokat hagyni az ablaküveg felső 1 cm-én. Ha azt tapasztalja, hogy az üveg karcolódik, vegye le a légterelőt, alaposan tisztítsa meg az ablakkeret gumitömítését és a légterelő peremét, majd szerelje vissza.
Igen, vásárlóink 98%-a saját maga szereli fel a légterelőt.
Minden nálunk vásárolt légterelő mellett a dobozban egyedi felszerelési utasítás és (amennyiben az szükséges) felszerelési elemek találhatóak. A felszerelés menüpontban minden légterelő márkához talál egy általános felszerelési utasítást bemutató videót.
Fontos! A felszerelés megkezdése előtt, minden esetben tanulmányozza át a dobozban található felszerelési utasítást!
Amennyiben úgy érzi segítségre van szüksége, nem biztos a dolgában akkor jelezze felénk és a felszerelésekkel foglalkozó kollégánk felhívja Önt.
Amennyiben pontosan adta meg az autó típusát, gyártási évét és ajtók számát, akkor a légterelő, amit küldünk biztos, hogy passzolni fog az autójára.
Ha azt tapasztalja, hogy mégsem megfelelő a légterelő, akkor jelezze felénk. Önnel közösen beazonosítjuk autó típusát újra és ingyen küldjük a csere légterelőt, téves rendelés garanciánk keretében.
Ha téli hidegben szeretné felszerelni a légterelőt az autóra, akkor egy dologra kell figyelni, nem arra, hogy hány fokos kint a levegő, hanem, hogy a felszerelés előtt a légterelőt ne a hidegben tárolja. A légterelő alapanyaga plexi, ami ha lehűl akkor a felszereléskor szükséges hajlítás hatására sokkal könnyebben eltörhet.
A Szatuna légterelők 25 éve ugyan abból a füst színű árnyalatból készülnek.
Az átláthatóságuk pontosan olyan, mint amikor az ember egy napszemüvegen keresztül nézi a világot.
Igen, lehet. Kérjük, jelezze az igényét az info@szatuna.hu e-mail címre és kolléganőink küldik az árajánlatot.
A légterelők csak párban vásárolhatóak.
Sok olyan típus van, ahol a légterelő biztonságosan és feszesen megáll a keretben, anélkül, hogy rögzíteni kelljen, ilyen esetekben nem küldünk U profilokat és a felszerelési utasításon sem jelezzük.
Amennyiben a felszerelési utasításon, amit a légterelő mellé csatolunk Önnek, azt látja, hogy szükséges az U profil a légterelő felszereléséhez akkor kérjük, jelezze és feladjuk Önnek költségmentesen.
Igen, amennyiben a légterelő mellett volt a dobozban U profil és a felszerelési utasításon is jelezve van azok helye, akkor mindenképp szükséges a használatuk. Ezek az U profilok tartják a helyén a légterelőt és biztosítanak helyet az ablaküvegnek a légterelő mellett.
Az utasításon minden esetben jelezzük, hogy hány darab U profil szükséges a felszereléshez és azokat hova kell elhelyezni.
A szatuna.hu webáruházban minden rendelésről automatikusan kiállításra kerül egy számla. A rendelés után max. 24 órán belül érkezik egy e-mail ami a számlát tartalmazza. A számla letölthető és ha szükséges, akkor ki is lehet nyomtatni. Amennyiben nem találja a postafiókjában a számlát, kérjük, jelezze felénk és újra küldjük!
Amikor leméretezzük az adott autótípus ablakkeretét, ami a szerszám készítéshez szükséges, akkor a kolléga mindig megvizsgálja azt is, hogy mennyi hely marad azon a részen és ezt figyelembe véve készül el a légterelő gyártó szerszáma.
Majd amikor elkészült az első mester darab a termékből, azt újra felpróbálja az autóra és többek között az is ellenőrzi, hogy nem ütközik-e bele a visszapillantó tükör a légterelőbe.
© Szatuna - a légterelő webáruház 2024Vásárlási információk | Kapcsolat Borgun, PayPal