Szatuna - a légterelő webáruház

Szállítás

Szállítás

A Raktáron jelzésű termékeket 1 munkanapon belül átadjuk a GLS futárszolgálatnak.

A Gyártás alatt lévő termékek kiküldését a lehető legrövidebb idő alatt igyekszünk teljesíteni, attól függően, hogy az adott típus hol tart a gyártási folyamatunkban.

A Rendelhető termékek többnyire olyan ritka autótípusok, amikhez mi nem gyártunk légterelőt, hanem a német, gyári ClimAir légterelőt forgalmazzuk. Ha a légterelő mellett a Rendelhető állapotot látja, az azt jelenti, hogy nem tartjuk polcon az adott típust, hanem rendelésre hozatjuk be Németországból. Ennek az átfutási ideje 6-8 hét.

A GLS a feladás napján értesítő e-mailt küld, ebben az e-mailben van lehetőség a kiszállítás napjának és a kiszállítás címének a módosítására is.
A kiszállítási nap reggelén is érkezik egy e-mail a futárszolgálattól, amiben egy pontos, egy órás időintervallumot is megírnak, így előre tudható, hogy mikor érkezik a futár.

A megrendelt termékeket a GLS csomagküldő szolgálat szállítja ki Önnek a megadott címre, az ország bármely területére. A rendelése során megadott mobilszámon a futár el tudja Önt érni. A terméket dupla falú kartondobozba csomagoljuk és védőfóliával látjuk el, hogy sértetlenül érkezzen meg Önhöz.

A szállítási költség:

GLS futárszolgálat

Fizetés

A megrendelés során két féle fizetési mód közül választhat:

Ne feledje!

Szállítási garanciánk miatt nem kell aggódnia, hogy mi történik, ha a termék mégis sérülne a szállítás során, hiszen akkor azonnal, plusz költségek nélkül küldjük Önnek az ép csere darabot!

Válaszd ki az autód típusát!

Márka - pl. Toyota, Suzuki, Opel.
Típus -  pl. Yaris, Swift, Antara. Csak a karosszéria neve számít. Motor űrtartalmat, kódot vagy felszereltséget jelölő név NEM számít (pl. 1.2 Active, 1.9 TDI stb…)
Ajtók száma
  • 4 ajtós: sedan, lépcsőshátú karosszéria, ahol a csomagtér ajtaja NEM a hátsó szélvédővel együtt nyílik fel
  • 5 ajtós: hatchback, kerekhátú, ferdehátú ahol a csomagtér ajtaja a hátsó szélvédővel együtt nyílik fel, 5 ajtósnak számít még a SUV, a terepjáró és a kombi karosszéria is
  • 3 ajtós : a két első oldali és egy csomagtartó ajtóval rendelkező kocsit háromajtósnak hívják, ha ez az összeállítás csapott farú és sportos karosszériában található, akkor coupé a neve
  • 2 ajtós: teherautók, kamionok, kisbuszok, áruszállítók
Évjárat - Forgalmi engedély szerinti gyártási év, ami nem mindig egyezik meg az első forgalomba helyezés dátumával (pl. külföldről behozott autók esetében)

Keresés

© Szatuna - a légterelő webáruház 2022Vásárlási információk | Kapcsolat Borgun, PayPal