Szatuna - a légterelő webáruház Kosár

Vásárlóink mondták

A gyors szállítást követően a gondosan becsomagolt légterelőt a mellékelt szerelési útmutatónak megfelelően a kicsomagolása után pár perc alatt felszereltem. A rögzítéshez szükséges szorító fülekből még kettő maradt (több lett csomagolva). Nagyon hasznosnak találom, főleg esös idöben a belső tér szellőztetésére (víz nélkül ????). Az elöző automon is volt így ismerve az előnyeit ezért vásároltam. A terméket ajánlom mindenkinek.
Vásárhelyi István – 2020-09-01
A rendelt termék nagyon hamar megérkezett. Maximálisan elégedett vagyok a légterelővel. Felszerelése különösebb szakértelmet nem kíván, nőként is minden nehézség és gond nélkül felszereltem. Ez már a harmadik rendelésem volt Önöktől, mindegyik autónkra Önöktől rendeltük a légterelőt. Nagyon szeretjük mindegyiken, eső esetén is a terelő vonaláig lehúzhatjuk az ablakot anélkül, hogy beesne az eső.
Maximálisan elégedett vásárló vagyok!
Németh Erika – 2020-08-12
Többször rendeltem már önöktől légterelőt és mindig az elvárt minőséget kaptam a kifizetett összegért. Most egy 6 hónapos Dacia Dustert használok és erre a típusra is tökéletesen passzol a megrendelt termék. Természetesen óvatosan kell hajlítani felszereléskor, de aki odafigyel az nem tudja eltörni. Én személy szerint a rögzítőfüleket soha nem tettem még egyik autónál sem fel felszerelés után, de a légterelő így is tökéletesen illeszkedik az ablak vonalában. Gondom soha nem volt vele, az ablakot tökéletesen, akadálymentes fel lehet húzni. Esztétikailag is feldobja az autó megjelenését a légterelőt. Bármilyen autóm is lesz ezután biztos, hogy önöket választom ezután is légterelő ügyben:))
Zaják Zoltán – 2020-08-07
Köszönöm az érdeklődést, a légterelő tökéletes, a vásárlás során maximálisan meg voltam elégedve a cégükkel!
További sok sikert kívánok a munkájukhoz!
Kiss Szabolcs – 2020-08-04
Időben megérkezett a csomag, minden rendben volt. A légterelő felszerelése egyszerű. Az útmutató áttekinthető.
Kiváló minőségű termék.
Köszönöm.
Márta Zoltán – 2020-08-04
A termékkel nagyon meg vagyok elégedve, pont azokat az előnyöket kaptam a légterelőtől, amit vártam. Esőben is letekerve hagyhatom az ablakot, így nem párásodik a szélvédő. Meleg napon letekerve tudom hagyni az ablakot, rövid parkoláskor. Felszerelése egyszerű, köszönhetően a leírásnak és a videónak is. Ár -érték arányban is a legjobb választás volt. Valamint és nem utolsó sorban örülök,hogy magyar terméket tudtam vásárolni, mivel ez nekem fontos szempont.
Simon Tibor – 2020-08-04
Köszönettel vettem a termėket ės maximális elégedettségem jelzi az a tény, hogy a korábbiakban - igaz viszonteladónál - már három alkalommal vásároltam gépjárműveimre a cégük által gyártott/forgalmazott légterelőt.

Könnyű felszerelhetőség, kényelmet nyújtó, megbízható útitárs.

További jó egészséget és munkasikereket kívánok!
Gócza Anikó – 2020-08-04
Teljes mértékben elégedett vagyok az Önök által forgalmazott légterelővel és a szolgáltatásukkal (szállítás, reklamáció kezelése). Ezt gondolom az is bizonyítja, hogy autóváltáskor is maradtam a Szatuna légterelőnél és ajánlásomra családtagom, barátom is rendelt már Önöktől.
Kuklis István – 2020-08-04
A rendeléstől számítva,pár napon belül megkaptuk.A légterelő tökéletesen passzol egy Citroën C3 autóra.A felszerelés kb.5 perc/oldal,és teszi a dolgát.Nem esik be az eső,nem vág be a huzat,még autópálya tempónál sem.Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Nagy Zsolt István – 2020-08-04
Örömmel teszek eleget a kérésnek. Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, én már több alkalommal rendeltem.
Több típusra is.OPEL MERIVA B, A, IGNIS. Felszerelése valóban nem kíván semmilyen komoly szaktudást. Kis odafigyeléssel könnyen
felszerelhető. Gyors pontos szállítás, precíz biztonságos csomagolás. Kapcsolattartás példaértékű, udvariasak. Egy cserénél, korrekt,gyors segítséget kaptam!!!
Már másnak is ajánlottam a terméket.
Csak csupa pozitívum amit elmondhatok.
További sok sikert kívánok önöknek!
Lőrincz Zoltán – 2020-07-23
A légterelő felszerelése egyszerű volt,pontosan illik a kocsihoz.Imádom,nem is értem miért nem vettem meg előbb ????
Jancsár Zsuzsanna – 2020-07-23
Tisztelt Szatuna! A megvásárolt légterelő szuper. Felszerelése, ha a fiam nem óvodás lenne, és felérné az ajtó tetejét ő is fel tudta volna tenni. Erős, de hajlékony anyaga mindenhová illeszkedik. Esős időben kiváló, még autópályán 130-140km/h-nál is. Nem süvít nem huzatol. Nagyon megvagyunk elégedve, jó fajtát választottunk hiszen MAGYAR! További jó munkát és szuper légterelőket kívánunk: Borsos Tamás és Családja!!!
Boros Tamás – 2020-07-23
A szatuna légterelők rendben, sértetlen, profin becsomagolva megérkeztek, felszerelési útmutaó szerint könnyen felhelyezhető és príma, mind esztétikailag, mind funkcióját tekintve, parkolóban az ablakok kicsit lehúzva, amíg a légterelő takar a kocsim sem melegszik túl.
Boda Dezső – 2020-07-23
Köszönöm a légterelők megérkeztek, az autóra fel lettek szerelve.
Nagyon jó mert az ablakot le tudom engedni és nincs huzat az autóba.
Ha esik az eső akkor is le lehet engedve az ablak,mert az eső nem esik be.
A termékkel nagyon meg vagyok elégedve!
Küldöm a fényképet!
Windisch Andrea – 2020-07-23
A légterelő a gondos csomagolásnak köszönhetően sértetlenül megérkezett.
Az útmutató és a videó alapján, pillanatok alatt sikerült felszerelni. Tökéletesen illeszkedik,
nagyon elegáns, színe és formája is megfelelő. Funkcióját tökéletesen ellátja, minőségi termék!
Köszönettel: Andrea
Kovácsné Biri Andrea – 2020-07-23
Az utolsó három gépkocsim mindegyikére szereltem légterelőt, első alkalommal csak optikai tuning szándékkal. Később nagyon sok hasznát láttam a légterelőknek esős időben, és akkor, amikor még nincs szükség a klíma használatára. A légterelőket végtelenül egyszerű felszerelni, viszont nagyon fontos az U alakú profil megfelelő helyre illesztése. A termékkel és a felszerelési tájékoztatóval maximálisan elégedett vagyok.
Chemlik Zoltán – 2020-07-03
Nagyon elégedett vagyok szuper a légterelő, amióta fent van nem zavar oldalról a nap, nem vág be a huzat!
Csak ajánlani tudom a terméket!
Dobozi Zsolt – 2020-06-29
Tisztelt Webáruház! Megkaptam terméküket, amiket az ismertetők tanulmányozása és a videó megtekintése után nagyon rövid idő alatt sikerült beszerelnem. Tökéletesen illeszkedik az ablakra. Gyors, korrekt adásvétel volt, teljeskörű tájékoztatással, garanciával. Köszönöm szépen a lehetőséget, további sikereket kívánok!
Tánczos Róbert – 2020-06-29
Az Önök termékéről a Dacia Dokker facebook csoportban hallottam, nagyon sok ember rendelt Önöktől légterelőt, és mindenki csak ajánlotta (nagyon sokan a cég korrekt hozzáállását emelték ki).
A vásárlással, szállítással maximálisan elégedett vagyok (nagyon profin be volt csomagolva).
A felszerelése a mellékelt szerelési útmutató alapján gyerekjáték volt, nagyon részletes, egyértelmű ábrák voltak.
A termék tökéletesen illeszkedik a helyére, teljesen hibátlan és karcmentes.
Tarsoly László – 2020-06-17

A megrendelt légterelö Skoda Rapidomhoz gyorsan megérkezett. Meg vagyok elégedve vele, tökéletesen méretpontos, felszerelése egyszerű. Előző autómon is használtam úgyhogy tudtam, hogy minőséget vásárolok!
Palotai Géza – 2020-06-02
Tökéletesen meg vagyok elégedve a légterelővel.Teljesen feldobja az összképét az autónak,
nem beszélve arról,hogy tényleg nagyon praktikus.A felszerelése pedig gyerekjáték,nagyon gyorsan fel lehet tenni.
Összességében imádjuk! Szerintem aki látja és nincs neki,kicsit irigykedve nézi.
Nagyon sok eladott terméket és szép napot kívánok!
Ignácz János – 2020-05-28
Köszönöm kérdését, nagyon meg vagyok elégedve a termékkel, jól illeszkedik az autóhoz. Nagyon gyorsan felszereltem. Úgy működik, ahogy kell! Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Tábori Attila – 2020-05-26
Nagyon meg vagyok elégedve a Szatuna Kft. hozzáállásával. A szállítás gyorsan történt, A légterelők ép állapotban voltak. Tényleg percek alatt beszereltem őket, jól funkcionálnak.
Ismerőseimnek is ajánlottam Önöket, hogy megbízhatóak.
Nagyon meg vagyok elégedve a Szatuna Kft. hozzáállásával. A szállítás gyorsan történt, A légterelők ép állapotban voltak. Tényleg percek alatt beszereltem őket, jól funkcionálnak.
Ismerőseimnek is ajánlottam Önöket, hogy megbízhatóak.
Dr. Heid Lóránt – 2020-05-22
Üdvözlöm! Megvagyunk elégedve nagyon,hisz az előző autónkra is ezt a márkát vettük.Jó strapabíró,időjárásálló,és persze az eső sem cseppen be,ha megvan engedve az ablak.Merem ajánlani mindenkinek.
L. Zoltán – 2020-05-22
"Köszönöm a légterelő nagyon hasznosnak bizonyult, elégedett vagyok vele!ui:már nem az elsőt vettem, nagyon jó.
Hernádi István – 2020-05-22
Nekem minden esetben stimpasszol! Köszönöm ! Ha nem így lenne nem önöket vállasztanám !
Leopold László – 2020-05-22
Tisztelt Cím!
Megkaptam a légterelőt!
Tökéletes, könnyen felszereltem.
Feldobtam az autómat!
Köszönöm!
Szabó Ferenc – 2020-05-22
A "Szatuna légterelőt" azért választottam az új autómra mert a régi gépkocsimon is ez a fajta légterelő volt. Nagyon megvoltam vele elégedve, tökéletesen tette a dolgát. Leengedett ablaknál minimális huzat keletkezett, párásodás elkerülhető volt. Az új autómnál is teljesen elégedett vagyok. A felszerelése könnyű, 10 perc alatt megvolt.
Péter Sándor – 2020-05-22
Mivel ez már a második pár (egy másik autónkat) légterelő szett így nem volt zsákbamacska. Ugyanolyan jó minőségű mint a másik, könnyen felrakható és remélem hogy tartós is lesz. Csak ajánlani tudom másoknak is!
Molnár Gábor – 2020-05-22
A légterelők a feladatuknak megfelelően funkcionálnak, a felszerelésen nem okozott problémát a férjemnek- nem én szereltem fel.:)
A férjem kocsiján van légterelő és tapasztaltam, hogy jó, amikor még nem kell klíma, de nem akarjuk teljesen lehúzni az ablakot. Ezért vásároltam Önöktől a saját gépkocsimra.
Perduk Zita – 2020-05-21
Megmondom őszintén,hogy ha légterelő akkor csakis a Szatuna...????
Nem először vásároltam Önöktől,ezért a “bizalom” A termékeik iránt.
A felszerelése egyszerű,gyors a minősége pedig kiváló!
Tovàbbi sikeres értékesítést kívánok Önöknek.
Sziládi Lászlóné – 2020-05-21
Egyszerűen, kb. 5-10 perc alatt felszerelhető volt a termék, emelett feldobja az autó megjelenését.
Vajdai Balázs – 2020-05-21
Véleményemet az alábbiakban összegzem:
Gyors, precíz szállítás, pontos méret, könnyű felszerelés.
Dr. Jurida Ferenc – 2020-05-19
Amióta fönt van nagyon szeretem, még a barátnőm is, mert eddig ha lehúztam az ablakot mindig szétjött a haja a széltől. Most már nincs ilyen.
Péntek Márton – 2020-05-18
Jó napot. Tökéletes meg vagyok vele elégedve. Nagyon szépen gondosan becsomagolva, nagyon jó hogy van hozzá útmutató. Köszönöm szépen
Pásztor Klaudia – 2020-05-11
A megrendelt termék gyorsan, pontosan meg érkezett, felszerelése, egyszerű gyors, minden nagyon korrekt!
Vas Csaba – 2020-05-08
A terméket gyorsan és rendben megkaptam, ám t természetesen fel is szereltem. A légterelő el teljesen megvagyok elégedve. Az előző autómon is az Önök termékét használtam 15 évig! Akkor is megvoltam vele elégedve, a mostani viszont még jobban illik az autóhoz, mégszebb lett. Tetszik a termék, és még az autónak is sokkal szebb megjelenést adott!
Acsai Attila – 2020-05-08
Köszönöm a gyors szállítást. Sértetlen állapotban kaptam meg a légterelőket. Beszerelésük a kapott útmutató alapján"gyerekjáték" volt. További sok megrendelést kívánok önöknek.
Somogyi Péter – 2020-05-07
Megvagyok elégedve a termékkel, pontos mérete van, mellékelt videó alapján könnyen felhejezhető is volt.
Kiszállítás gyors volt.
Köszönöm a terméket.
Láng Gergő – 2020-05-06
Csak annyit tudok írni, hogy tökéletes a légterelő.
Köszönöm!
Szávuly József – 2020-05-05
Úgy gondolom több dologban is követendő példát mutattak más online értékesítő cégeknek:
- mivel a kollégámnak is én rendeltem a légterelőt ezért 2 párat kértem. Másnap telefonált (!) egy ügyintéző, hogy nem rontottam e el a rendelést. Bizonyára számos hasonló esetük van, és ezért szerették volna megspórolni a későbbi macerát visszavéttel stb. , de akkor is jóleső volt a figyelmesség.
-Pontos, gyors kiszállítás. Rugalmas egyeztetés a futárral.
- Érthető szerelési utasítás, beleértve a tipikus hibákat is amiket elkerülve az ember nem rabolja felesleges levelezéssel és / vagy telefonálgatással sem a saját sem az önök idelyét stb.
Szilágyi Gergely – 2020-05-05
Én Önökről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni,írni!!!!Olyan hozzáállással és segítőkészséggel amit az önök web áruházától kaptam(szóbeli,-írásbeli,-videós segítség),még nem nagyon tapasztaltam!!!!A légterelővel természetesen nagyon megvagyok elégedve.
Dukai György – 2020-05-05
Amióta autóm van mindig volt rajta légterelő, és mindig csak Szatuna!
Szerintem ez a legjobb a piacon, és ha a megjegyzésemre kíváncsi én csak annyit kérnék, hogy ne változtassanak semmin!!! Jó kinézet egyszerű szerelhetőség, strapabíró.... Csak dícsérni tudom!
Stumpf András – 2020-03-12
Nagyon szépen köszönöm a segítő együttműködésüket, örülök, hogy van egy olyan magyar cég, aki mindent megtesz a vásárlóiért! Az önök termékeit fogom ajánlani az ismeretségi körömben!!!
Sok sikert kívánok önöknek!
Nagy Attila – 2020-03-12
Már a harmadik autómra vásároltam önöktől légterelőt az első ablakra, eddig nagyon meg vagyok elégedve az önök szolgáltatásával.
A most vásárolt légterelőt egy Honda Accord 2,4 /2010 benzines 4 ajtós limuzinra szereltem fel.
Nagyon jó minőségű a légterelő, könnyű volt a felszerelés, az autó esztétikáján inkább javít mind ront, és nagyon hasznos.
Bóni Zsolt – 2020-03-12
A légterelő tökéletes. A felszerelése pofon egyszerű. A másik autónkon már több éve szatuna légterelő van fent. Így most a haszongépjárművemre is ezt a márkát választottam. A színéből az évek alatt nem vesztett semmit. Ára sem vészes. Mindenképpen kifizetődő. Ezekben a hideg időkben is nyugodtan tudom lehúzni az ablakot nem csap de a huzat de kellőképpen szellőzik.
További sikereket kívánok!
Vajda Tamás – 2020-01-22
Tökéletesen elégedett vagyok a termékkel, már a negyedik autó a családban, amelyen Szatuna légterelőt használunk, sőt hamarosan újabbat fogok rendelni, amint megérkezik az új autóm.

Üdvözlettel:

--
Szilágyi István
Szilágyi István – 2020-01-22
Jó napot kívánok! Nagyon megvagyok elégedve az önök termékével, egyszerűen felszerelhető a légterelő nagyon jól végzi a dolgát és még jól is néz ki!!!
Gróf Róbert – 2020-01-22
Nagyon elégedett vagyok a termékkel.
Azért rendeltem a céges autóra (Opel Astra), mert az itthoniakon is van (Seat Cordoba, WV Passat), és nagyon szeretjük!
A legutóbbinál a jobb oldalit eltörtem felszereléskor, de Önök nagyon kedvesek voltak és kicserélték azt. Második nekifutásra már sikerült.

Köszönöm szépen!
Nagy Gergely – 2020-01-22
Elősször féltem a felszereléstől, de aztán egyszerűbb volt mint gondoltam. Szuper!
Szijj Ferenc – 2020-01-22
Tisztelt Szatuna,

A termékekkel maximálisan elégedett vagyok, könnyen felhelyezhető a videó alapján és még jól is néz ki.
Eddig bevált.

Üdvözlettel Molnár Gábor
Molnár Gábor – 2020-01-22
Az évek folyamán több gépjárművünkre szereltem fel az Önök légterelőjét legnagyobb megelégedésemre.
AUDI A6, SKODA Fábia,Dacia Dokker és most az új OPEL J Astrámra is.

Párom huzat érzékeny így elengedhetetlen, hogy a gépjármű szellőztetését menet közben ezzel a védelemmel oldjuk meg.
Ismerőseim körében is több személynek ajánlottuk a terméket illetve kérésükre fel is szereltem részükre.

Mondhatnám, hogy már több mint hobbi szinten foglalkozom autókkal.
A praktikum és kifinomult formavilág egyszerre adja meg a kényelmet és biztonságot!

Köszönöm ezt Önöknek!
Nagy László – 2020-01-22
Köszönettel vettem megkeresését.
Nagyon meg vagyok elégedve a légterelővel, régi álmom volt, hogy legyen az autón egy ilyen.
A kiszállítás minden rendben ment.
A felszerelést egy ismerősöm 2 perc alatt megoldotta, úgyhogy csak pozitív dolgokat tudok mondani a termékről.
Kényelmes, mert sem az eső nem esik be, sem pedig a szél nem fúj be, ha pár cm-re leengedem az ablakot.

Nagyon szépen köszönöm.
Borbély Krisztina – 2020-01-22
Tisztelt Szatuna.
Köszönöm Szépen a terméküket megkaptam időben - épségben.
Nagyon elégedett vagyok a szolgàtatàsukkal!
Tovàbbi Sikereket Kívànok!
Üdvözlettel
Kmety László
Kmety László – 2020-01-22
A termék tökéletes, azt kaptam amit vártam. Ilyen volt az autón előtte is, csak az idő vas foga eljárt felette.
A mostani új, szebb, és tökéletesen illeszkedik.

Köszönöm, üdvözlettel: Wölfer Csaba
Wölfer Csaba – 2020-01-22
Azt tudom mondani, hogy nagyon meg vagyok elégedve a légterelővel. A rajz szerint (segítségével) pillanatok alatt sikerült felszerelni.
Ábel József – 2020-01-22
T. Cím!

Nagyon szépen köszönöm a Suzuki légterelő gyors szállítását!
A leírtaknak megfelelően, valóban 5 perc a felszerelési idő, igaz, volt hozzá leírás és videó is, amire nem volt szükség, nagyon figyelmesek és ezt külön köszönöm!
Meg vagyok elégedve a termékkel, nem csalódtam
Zsebő Miklós – 2020-01-22
Minden kocsimhoz Önöktől rendeltem a légterelőket, mivel egyszerűen szerelhető, méretpontos, megbízható termék.
Részemről csak ajánlani tudom önöket.
Rövidesen újabb rendeléssel bizonyítom "márka hűségemet".
Wicklein Gyula – 2019-12-16
Nagyon meg vagyok elégedve a megrendelt légterelővel.
Talán még az is, hogy gyorsan megjött az áru, és rendesen be volt csomagolva.
Ahogy írták, rém egyszerű volt a felszerelése pontosan illeszkedik az ajtóba. Nekem ,volt egy korábbi autómon " gyári " terelő, de ez jobban tetszik.
Csak így tovább.
Üdvözlettel:
Pintér László
Pintér László – 2019-12-13
Soha semmi gondom nem volt velük, tökéletes minőség, 1 általános iskolás gyermek is fel tudja szerelni a leírás alapján, úgyhogy én személy szerint továbbra is maradok az önök termékei mellet és bátran ajánlom mindenkinek.
Penhoffer Péter – 2019-12-13
23 éve dolgozom autóiparban, alkatrész kereskedelemben... Még az a cég sincs ennyire rugalmas és vásárló-barát, mint Önök. Csak ajánlani tudom a Szatuna Kft-t.
Karap József – 2019-12-13
Helló
A légterelők nagyon jól illeszkednek, nincs az autóban huzat.
A felszerelése egyszerű 10 perc alatt felraktam :) nagyon stabilnak látszik.
Őrülök, hogy megvettem.
Róbert Ujvári – 2019-12-09
Alapjában véve, látatlanban nem szeretek vásárolni.ár egy párszor csalódtam. Most is csalódtam, de kellemesen. A szatumával meg vagyok elégedve. A kiszállítás gyors, pontos. A meg rendelt légterelő, az elvárásoknak megfelelő. Úgy a minőségével, mint a kivitelével,és felszerelésével is teljes mértékben elégedett vagyok. Csak javasolni tudom mindenkinek. Köszönöm
Fehér Ferenc – 2019-11-28
Köszönöm megértésüket és segítségüket, meglepő nagylelkűségről tesz tanúbizonyságot.
Ennél jobb reklám nincs is!
Csak ajánlani tudom Önöket mindenkinek!
Üdvözlettel
Harkai János
Harkai János – 2019-11-26
Tisztelt Szatuna.
Köszönöm Szépen a terméküket megkaptam időben - épségben.
Nagyon elégedett vagyok a szolgàtatàsukkal!
Tovàbbi Sikereket Kívànok!
Üdvözlettel
Kmety László
Kmety László – 2019-11-26
Az általam vásárolt és használt légterelő kiválóan funkcionál, mérete pontos és jól illeszkedik az ablakrésbe. Azt kiválóan tudja amiért vásároltam. Köszönöm megtisztelő figyelmét és további sikerekben gazdag munkát kívánok önnek. Tisztelettel :Becsei József
Becsei József – 2019-11-25
Köszönöm!Megkaptam a légterelőt!Gyorsak,pontosak voltak idöben és a légterelő is tőkéletes!!Köszönöm.
Kocsis Géza – 2019-11-25
A rendelés után hamar megérkezett, a felszerelése is egyszerü, gyors!
Köszönettel
Végh József – 2019-11-25
Köszönöm a megkeresését,csak jó véleményem van a termékről.Eddigi autóinkon is Szatuna légterelőt vettünk!Jól bevált könnyű a felszerelése és persze hasznos bármilyen időjárási körülmény is legyen!Csak ajánlani tudom autóstársaimnak!
Tisztelettel Patyus Attila
Patyus Attila – 2019-11-25
Két légterelőt rendeltem, a peugeot 307-esemre, ami viszonylag gyakori modell nem is volt kétségem, h jó lesz e, a másik egy 92-es daihatsu charade, viszont aggódtam, de tökéletes lett.
köszönöm.

üdv
Miki
Ánosi Miklós – 2019-11-25
Ahogy az önök videójában, úgy a gyakorlatban is egyszerű a felszerelése és tökéletesen méretpontos. Zörgésmentesen és fixen a helyén marad.
Köszönettel, Szöllősi Gábor.
Szöllősi Gábor – 2019-11-21
Szia megjött a csere a futàrossal...nagyon szèpen köszönöm csalodas mentes cèg vagytok. Napokban fogok rendelni mèg 2 autora lègterelőt koszonom szepen mèg 1x jòk vagytok.
Ès gyorsak .....szia
Nagy Krisztián – 2019-11-21
Nagyon megvagyok elégedve mind formailag mind minőségileg a termékkel.Azért rendeltem önöktől,mert 19 éve az Opelemre is lett téve a maguk termékéből és azóta is kifogástalan állapotú.
Szabó Zoltán – 2019-11-21
Nagyon jó lett a légterelő! Rendkívül egyszerűen fel lehetett "pattintani" és nem utolsó sorban szép is!
Bízom benne, hogy időt állónak fog bizonyulni!
Szívesen ajánlom másnak is!
Schneider Szilveszter – 2019-11-18
Köszönöm a gyors és számomra kedvező választ, igazán vevőbarát hozzáállást tanúsítottak. Kívánok további üzleti sikereket a terméknek és a cégnek.
Cseh István – 2017-02-03
Én eddig minden kocsimra vettem, az egyik leghasznosabb autós kiegészítő. Nincs hőtorlódás nyári parkoláskor és nedves autó kiszáradhat a garázsban egy este - nem kell a szélvédőt egész télen belülről maszatolni - sőt nyári esőben is lehúzható résnyire huzatkeltés nélkül és friss levegő jöhet be.
Kalmár Gerzson – 2017-01-23
Nekem van és pont ezekre való, amik le vannak írva. Különösen esőben és és párás üvegnél jó, picit lehúzom az ablakot és nézem, hogy szakad kint az eső a friss levegő meg jön be :)
Péter Petrik – 2017-01-18
Ezt a légterelőt már a hős-korban is használtam a Wartburgomhoz! Feldobja az autót, ráadásul nem feltétlen kell a klímát használnom! A klíma használata plusz fogyasztást jelent! Most 1.4 -es a motor a kocsimban amikor menet közben bekapcsolom a klímát, szabályosan "leseggel" az autóm! Bár gyárilag 180 km/h az autóm sebessége, amikor előzök előtte kénytelen vagyok a klímát kikapcsolni! Mert ha be van kapcsolva: nehezebben gyorsul! Használata nélkül viszont remek az autóm, jól kiegészíti egymást a klíma és a légterelő!
Lakatos Gyula – 2017-01-20
Teljesen elégedett vagyok. A kollégájuktól kaptam részletes felszerelési útmutatót, ami tényleg segítségemre volt. Egyébként az előző autómon is ez a fajta légterelő volt. 11 év után is fenn volt a helyén. Ajánlom mindenkinek.
Petró Julianna – 2016-12-07
A megrendelt légterelőt gyorsan, pontosan, hiánytalanul megkaptam, köszönöm a korrekt ügyintézést, ez a második kocsim amire vettem önöktől és nagyon meg vagyok elégedve,nagyon hasznos és tetszetős termék.
Garai Gyula – 2016-11-09
Szeretném megköszönni a gyors korrekt ügyintézést! A légterelő a leadott autótípus alapján teljes mértékben passzol. A légterelőt a leadott videó és írás szerint valóban egyszerű volt felszerelni. Még egyszer köszönöm szépen!
Györök Gábor – 2016-11-08
Már a második autómra rendeltem, nagyon szeretem, esőben is lehet egy pici levegőt beengedni az eső nem esik be. A megígért időben jött kedves ember és pillanatok alatt felszereltem. Nem csak hasznos, de szép darabja is a kocsimnak!
Deutsch Éva – 2016-10-20
Nagyon köszönjük a kedvességüket és a segítőkészségüket! Ha hamarabb találunk rá az üzletükre, akkor nem kerülünk ebbe a kellemetlen helyzetbe. Ezek után csak megerősíteni tudom az oldalukon olvasott pozitív vásárlói véleményeket. Amennyiben legközelebb légterelőt szándékszunk vásárolni, feltétlenül önöket fogjuk keresni, ill. ismerősöknek is ajánlani fogjuk vállalkozásukat :)
Molnárné Nagy Andrea – 2016-10-03
A mai napon megkaptam a rendelt terméket, időre és sértetlenül! KÖSZÖNÖM! Felszereltem a szerelési útmutatónak megfelelően, tökéletesen passzol. Hibátlan! Csak ajánlani tudom mindenkinek! FOGOM IS!
Mercs Mihály – 2016-08-30
Sokat gondolkoztam, de nem tudnék mondani még egy ilyen céget, mint az Önöké. Végtelenül korrektek, ügyfélcentrikusak és villámgyorsak. Őszintén: le a kalappal. Ma délelőtt megérkezett a balos cseredarab, munka után fel is teszem (persze óvatosabban, mint legutóbb :) ). Ajánlani fogom a cégüket ismerőseimnek! Még egyszer nagyon szépen köszönöm a kedvességüket!
Szalai Balázs – 2016-09-13
Nagyon elégedett vagyok a termékkel, illetve az Önök cégével. Régen találkoztam ilyen korrekt eladóval. Sajnos felszerelés közben az egyik légterelő elrepedt, de önök ingyen és bérmentve cserélték. Egy hatalmas köszönet érte :) Ritka az ilyen cég. Remélem a jövőben is sikeresek lesznek! Csak így tovább! És még egyszer hatalmas köszönet a korrekt hozzáállás miatt!
Szűcs János – 2016-10-06
A legteljesebb mértékben elégedett vagyok a megrendelt termékkel. Felszerelése egyszerű és gyors volt. A kiszállítás is gyors és pontos volt.
K. Attila – 2016-02-15
Nagyon elégedett vagyok az Önök termékével!
K. Géza – 2016-02-14
A szállítás gyors és korrekt volt, a szerelés talán még egy percet sem igényelt. A célszerűségét el kell ismerni, a szellőzést úgy oldja meg, hogy közben nincs huzat.
K. Ferenc – 2016-02-13
Itt egy nagyon elégedett ügyfél. A légterelő gyorsan jött és nagyon jól funkcionál.
K. István – 2016-02-15
Köszi, szerintem egész jó lett. Most már lehet szellőztetni esőben is.
F. Sándor – 2016-02-12
Teljesen rendben volt minden. Minden tartozék, leírás megvolt, a szállítás is a megbeszéltek szerint. Szerintem ilyet veszek legközelebb is majd, ha lesz másik autóm még...:-)
Z.Gyula – 2016-02-09
A légterelőket a leírásnak megfelelően, pikkpakk sikerült felszerelni.
N. László – 2016-01-24
Köszönöm a légterelőt, nagyon frankó. És gyors, egyszerű volt a felszerelése.
G. László – 2016-01-15
Nagyon meg vagyok elégedve a termékükkel. Nagyon könnyen és egyszerűen felszerelhető a légterelő. Amióta felszereltem, sokkal jobban élvezem az autó vezetést főleg esős idő esetén.
Z. Norbert – 2016-01-15
Szerintünk egyszerűen fel lehet illeszteni az ajtóra a légterelőt. Az ablakot is le-fel lehet húzni. Már előbb kellett volna vennünk, mert a szél a fülünket nem fújja. A hátsó ajtóra is tökéletes. Mi csak ajánlani tudjuk és tényleg még egy nőnek sem jelent akadályt a felszerelése. Szép napot!
A. Sz. Szilvia – 2015-12-07
Minden a legnagyobb rendben volt, egy parkolóban, kb. negyed óra alatt szerszám nélkül felszereltem! A távtartó, rögzítő fülek megoldották a becsípődésgátló problémáját, tökéletesen működik az ablak és ellátja a feladatát a légterelő! A hétvégi havas-esős-párás időben bizonyított! Köszönöm még egyszer! Kellemes ünnepeket kívánok!
Cs. Zsolt – 2015-12-01
Nekem már fent van és nagyon megvagyok elégedve vele! Nem csak az esőben való szellőztetés miatt, hanem a napallergiám miatt is sok segítséget nyújt!
F. Veronika – 2015-11-20
Megvettük, és nem csalódtunk benne, így nem kell annyit légkondizni és mégsem kap huzatot az ember!
I. M. Edit – 2015-11-15
Köszönöm szépen, elégedett vagyok nagyon, tetszik is és a funkcióját is betölti.
O. László – 2015-11-11
Nagyon meg vagyunk vele elégedve, mert már használat során is tapasztaltuk az előnyeit.
Veszprémvarsányi Tűzoltóegyesület – 2015-11-10
A légterelő kifogástalanul működik és a felszerelésével sem volt semmi gond. A légterelőt a praktikussága miatt vettem meg mint eddig mindegyik autómra és most sem volt csalódás. (Pontos volt a méret, nem zúg, zörög az autópályán nagy sebességnél, állja a gépi mosást stb.)
H. Péter – 2015-11-10
Nem az első légterelő, amit használok, minden autómhoz közvetlen önöktől vásároltam. Nagyon elégedett vagyok a vásárlás teljes menetével!
N. Zoltán – 2015-11-10
Megvagyok elégedve a termékkel. Már évek óta ismerem a cégüket, több autómon is volt már Szatuna légterelő.
M. Gábor – 2015-11-10
Nagyon köszönöm, elégedett vagyok. 10-ből 10 pontot adnék.
G. Béla – 2015-11-04
Szatuna légterelőm már az előző autómon is volt, így tudtam mire számíthatok, nagyon megszerettem. Egyébként ismerőseim is érdeklődtek már, mindenkinek csak pozitívumokat tudok mondani a termékről, nagyon hasznosnak tartom télen-nyáron. :-)
T. István – 2015-11-09
Én is és a feleségem is meg vagyunk elégedve a termékükkel! Terjesztem a jó hírüket!
Sz. István – 2015-11-09
A felszerelés kb. 2-3 percet vett igénybe, méretileg jó, pontosan illeszkedő. Köszönöm.
N. Zoltán – 2015-11-09
Tökéletesen meg vagyok elégedve a légterelővel! A megrendelés és a felszerelés is gond nélkül zajlott! Azt az egyet sajnálom, hogy a hátsó ablakokra nem tudtam rendelni!
P.Gábor – 2015-11-07
Elégedett vagyok az Önöktől vásárolt légterelővel. A felszerelése igazán egyszerű volt.
L. Attila – 2015-11-07
Nagyon meg vagyok elégedve.
P. Attila – 2015-11-08
Nekem bevált a légterelő. Amiért vettem arra tökéletesen megfelel. Még ebben a hűvös szeles időben is tudok úgy friss levegőt beengedni, hogy nincs huzat. Esőben, ill. párásabb időben is hamarabb megtisztulnak belül az ablakok így a kilátás és ezzel együtt a biztonság is sokkal jobb. Nem a legfőbb szempont, de szerintem az autó esztétikáján is javított egy keveset.
K. László – 2015-11-05
Üdv! Egy Daewoo Kalos gazdájaként írom, hogy nagyon elégedett vagyok a termékkel. Már ismertem, mert a Matizomat 2007-ben ezzel a termékkel vettem. Pár perc alatt mind a 4-et felszerelte a férjem. Nagyon hamar kiszellőzik az autó, főleg párás-esős időben vesszük nagy hasznát.
B. K. Krisztina – 2015-11-05
Már az előző kocsimon (Toyota Yaris) is volt Szatuna légterelő és nagyon szerettem. Végre egy jó magyar termék!!! Így nem is volt kérdés, hogy az új kocsimon (KIA Ceed) is akarok ilyet! A megrendelés és felszerelés egyszerű, a szállítás gyors. Tökéletes, jó minőség! A megrendelésem után édesapámnak is kellett (Skoda Felicia), de kollégáim közül is 2-en rendeltek Önöktől és nem bánták meg! Minden jót kívánok a cégnek és további sok sikert!
Á. Katalin – 2015-11-05
Remek egy találmány! Nincs huzat, nincs nyakfájás, merem ajánlani mindenkinek! Esztétikus, szép könnyű és egyszerű a felszerelése. Köszönjük!
N. László – 2015-11-04
A küldött légterelő egyszerűen felszerelhető, tökéletesen illeszkedik. A megrendelés-szállítás korrekt, a számlát előre megküldik, az átvételnél is tájékoztatnak az esetleges visszaküldés menetéről, szóval maximálisan elégedett vagyok a végeredménnyel.
H. Balázs – 2015-08-13
Hétfőn megrendeltem, szerdán már a kezemben, tíz percen belül az autón. Ehhez a szédült tempóhoz nem vagyok hozzá szokva! Le a kalappal, maximális elismerésem!!!!!
R. Pál – 2015-10-29
Kedves Szatuna Kft - Ügyfélszolgálati iroda! A mai nap folyamán megérkezett a cseredarab. Szeretném kifejezni a köszönetemet, hogy ilyen gyorsan, rugalmasan és korrekt módon orvosolták a problémámat. Manapság nagyon ritkán találkozni olyan céggel, ahol a vevő az első. Köszönöm a segítségüket és a pozitív hozzáállásukat!
A. Sándor – 2015-10-22
Nagyon elégedett vagyok a cégük termékével, igazi mérnöki munka, gratulálok! Minden oda passzol ahova kell.
K. Balázs – 2015-10-14
Köszönöm a gyors kiszolgálást és a minőségi hibátlan terméket. Nagyon szépen mutat az autón :) Másoknak is ajánlani fogom az önök termékét!!
S. Tamás – 2015-02-25
Kedves Ügyfélszolgálati Ügyintéző! Megemelem nemlétező kalapomat! A mai világban szokatlan, ezért még inkább kellemes meglepetés, hogy gyorsan és rendkívül korrekt módon orvosoltátok problémámat! Köszönetemet fejezem ki az Ügyfélszolgálat dolgozóinak és az internetes közösségi oldalakon hangot is fogok adni tapasztalatomnak.
B. János – 2015-02-21
A légterelő rendben megérkezett, sikeresen, könnyen felszereltem és jól működik. Köszönöm.
D. Márton – 2015-10-11
100%-ban meg vagyok elégedve a termékükkel, minden funkcióját tökéletesen ellátja!
Ágfalvi László
Köszönöm szépen, megkaptam a légterelőket, már fel is szereltem őket, az elsők már régebb óta fent vannak, szintén az Önök terméke!!!További sok sikert kívánok!
Varga Sándor
Szuper az oldalatok!! Mindent könnyen és gyorsan meglehet találni!!!!
Boncz Attila
Tökéletesen működik a légterelő. Munkájukhoz további sikereket kívánok!
Kardos Sándor
Már a második autómra vettem Önöktől légterelőt, nagyon elégedett vagyok.
Németh Balázs
Eddig szinte minden autómon Szatuna légterelő volt, jelenlegi SEAT Leonom az első ami klímás autó ezért úgy gondoltam erre felesleges. Tíz év kellett hozzá, hogy rájöjjek tévedtem, klímás autóra is rendkívül hasznos, és ami számomra fontos: esztétikailag sem ront az autón!
Bella József
A minap kaptam meg a Szatuna légterelőjüket a Vectra C-re. Szeretném megköszönni és egyben megdicsérni a munkájukat! Tökéletesen illeszkedik, teljesen olyan, mint amelyet csak el lehet képzelni egy ilyenre. Nagyon precíz munka, tényleg teljes elismerésem. Ha mások is venni szeretnének, már tudom, kit ajánljak. További sok sikert és vásárlót kívánok!
Somogyi József
Megkaptam a légterelőket! Le a kalappal a rendelés teljesítése előtt! Gyorsak voltak és pontosak! Köszönöm szépen!
Porczió László
A légterelőkkel nagyon meg vagyok elégedve és a Szatuna Kft termékeivel és a gyors kiszolgálással is! A felszerelés is nagyon könnyű volt kb. 10 perc, és az ismerőseim is érdeklődtek a termék felől! Az autó esztétikai állapotán is nagyot dob, és a célt kiválóan szolgálja!
Sándor Zsolt
Megkaptam a légterelőket. Nem gondoltam, hogy van egyetlen cég is Magyarországon, akik nem hetek múltán küldik a megrendelt árut! Volt már pár rossz tapasztalatom internetes megrendelésekkel kapcsolatban.
Hanyecz Tünde
Nagyon köszönöm a gyors szállítást és a szép terméket!
Power City Kft, Debrecen
A tegnapi nap folyamán megkaptam az általam megrendelt légterelőt, hibátlan állapotban. A felszerelése után újból elkönyvelhetem magamnak, hogy az Önök cége kifogástalan minőségű termékeket forgalmaz. Még egyszer nagyon szépen köszönöm a gyors intézkedésüket.
Szondi Anna Judit
Köszönöm szépen megkaptam a légterelőt. Maradok örök vásárlójuk!
Kocsis Zoltán
© Szatuna - a légterelő webáruház 2020Vásárlási információk | Kapcsolat Borgun, PayPal