Szatuna - a légterelő webáruház 0

Kapcsolat

Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba! Írja meg véleményét és észrevételeit, tegye fel kérdéseit!

Legyen szíves írni nekünk a fenti formula segítségével az autó forgalmijában található adatokat:
gyártási év/hónap
ajtók száma
pontos típus
Amennyiben a rendelés leadása után nem érkezett e-mail kérjük ellenőrizze a levelező rendszere Promóció/Levélszemét mappáját is, hátha oda került be a levél.
Amennyiben ott sem találja, legyen szíves írni nekünk a fenti formula segítségével, a rendelés során megadott név alapján tudunk rákeresni a rendszerben, hogy megérkezett-e a rendelés vagy sem.
A rendelés után automatikus e-mail érkezik, a linkre kattintva tekintheti meg a számláját és nyomtathatja ki amennyiben szükséges.
Kérjük, ellenőrizze a levelező rendszere Promóció/Levélszemét mappáját is, hátha oda került be a levél.
Amennyiben ott sem találja, legyen szíves írni nekünk a fenti formula segítségével, adja meg a rendelés során megadott nevet és a rendelés visszaigazolásában található rendelés azonosítószámot.
Legyen szíves írni nekünk a fenti formula segítségével, adja meg a rendelés visszaigazolásában található rendelés azonosítószámot valamint, hogy pontosan milyen problémába ütközött. Így kollégánk már felkészülten tudja keresni Önt!
Minden légterelő visszapillantó tükör felőli perem részére egy egyedi 4 számjegyű azonosító kerül, ami pontosan meghatározza, hogy a légterelő milyen autó típusra szerelhető fel. Ez a szám egyben a légterelő cikkszáma is. Kérjük, olvassa le ezt a kódszámot és írja meg nekünk a rendelés azonosítószámmal együtt.
Legyen szíves írni nekünk a fenti formula segítségével, adja meg a rendelés során megadott nevet és a rendelés visszaigazolásában található rendelés azonosítószámot valamint, hogy mit szeretne módosítani a rendelésén.
Legyen szíves írni nekünk a fenti formula segítségével, adja meg a rendelés során megadott nevet és a rendelés visszaigazolásában található rendelés azonosítószámot.
Legyen szíves írni nekünk a fenti formula segítségével, adja meg a rendelés visszaigazolásában található rendelés azonosítószámot. Kolléganőink intézik az ingyen csere csomagot és értesítik Önt a feladásról.

Legfeljebb 3 darab JPG fájl tölthető fel. Az egyes fájlok mérete nem haladhatja meg a 40 MB-ot.

Kérjük, a csillaggal* jelölt mezőket mindenképpen töltse ki!

Elküld

SZATUNA Kft

Cím: 8184 Fűzfőgyártelep, Szállás u. 11/a

Nyitvatartás: Hétköznaponként reggel 6 órától délután 2 óráig.

© Szatuna - a légterelő webáruház 2024Vásárlási információk | Kapcsolat Borgun, PayPal