Szatuna - a légterelő webáruház

Mire jó a légterelő?

Könnyen bepárásodnak az autód ablakai?

Vannak olyan autó típusok, amiknél a párásodás nagyon sok bosszúságot okoz.Ha a Te utazásaidat is tönkre teszi a párás üveg, de az elektronikát sem szeretnéd használni vagy talán nincs is az autóban, akkor szerelj fel Szatuna légterelőt.Engedd le az ablakot, hogy minél gyorsabban eltűnjön a pára, nem lesz huzat sem menetszél a légterelőnek köszönhetően.

Esős időben is friss levegőt szeretnél az utastérbe?

Lehúzhatod az ablakot anélkül, hogy az esőcseppek behullanának. A Szatuna Classic légterelők átlagos szélessége 7-8 cm. Engedd le a légterelő alsó vonaláig az ablakot és élvezd a friss szellőzést, esőcseppek nélkül.

A klíma megbetegít, erősíti az allergiádat és még a fogyasztásodat is megdobja?

Működtetése folyamatosan plusz fenntartási költségekkel is jár mint pl.: klíma tisztítás és magasabb üzemanyag fogyasztás. Szerelj fel Szatuna légterelőt és engedj be friss levegőt az utastérbe. A légterelő minden előnyét plusz költségek nélkül hosszú évekig is élvezheted. Megkíméled a pénztárcádat és az egészségedet is!

Nem tudsz lemondani a dohányzásról vezetés közben?

Engedj be egy kis friss levegőt is! A Szatuna légterelővel gyorsan ki szellőztethetsz. Lehúzott ablak mellett sem kell aggódnod a menetszél és a huzat miatt. A cigi füst hamar távozik az utastérből, megóvod autód állapotát.

Aggódtál már utazás közben, hogy a gyermeked füle megfájdul a huzattól?

Nem szereted bekapcsolni a klímát, ha vele utazol? Szerelj fel Szatuna légterelőt és óvd meg gyermekedet, utazhattok lehúzott ablakkal, menetszél és bevágódó esőcseppek nélkül.

Érezted már milyen vakon vezetni az erős napsütés miatt?

A Szatuna légterelő megszűri az oldalirányú zavaró napsütést.

Meleg napokon a parkolóban hagyott kocsi szellőztethető.

Tikkasztó a hőség és természetesen már foglalt az összes árnyékos parkolóhely. Mire visszaérsz a kocsidhoz, az kazánként ontja majd magából a forróságot. Engedd le az ablakot a légterelő alsó vonaláig had járjon a levegő a kocsiban parkolás közben.

Válaszd ki az autód típusát!

Márka - pl. Toyota, Suzuki, Opel.
Típus -  pl. Yaris, Swift, Antara. Csak a karosszéria neve számít. Motor űrtartalmat, kódot vagy felszereltséget jelölő név NEM számít (pl. 1.2 Active, 1.9 TDI stb…)
Ajtók száma
  • 4 ajtós: sedan, lépcsőshátú karosszéria, ahol a csomagtér ajtaja NEM a hátsó szélvédővel együtt nyílik fel
  • 5 ajtós: hatchback, kerekhátú, ferdehátú ahol a csomagtér ajtaja a hátsó szélvédővel együtt nyílik fel, 5 ajtósnak számít még a SUV, a terepjáró és a kombi karosszéria is
  • 3 ajtós : a két első oldali és egy csomagtartó ajtóval rendelkező kocsit háromajtósnak hívják, ha ez az összeállítás csapott farú és sportos karosszériában található, akkor coupé a neve
  • 2 ajtós: teherautók, kamionok, kisbuszok, áruszállítók
Évjárat - Forgalmi engedély szerinti gyártási év, ami nem mindig egyezik meg az első forgalomba helyezés dátumával (pl. külföldről behozott autók esetében)

Keresés

© Szatuna - a légterelő webáruház 2022Vásárlási információk | Kapcsolat Borgun, PayPal